Wie zijn wij?

We zijn in de zomer van 2002 met BureauTaal begonnen. Met niks. Alleen het idee. Het idee dat je alles begrijpelijk kunt opschrijven. Dat je het taalniveau van teksten kunt variëren. Dat je kunt meten welke kenmerken een tekst moeilijk maken. Dat je zo'n moeilijke tekst eenvoudig kunt maken door die kenmerken te veranderen. En dat je er dus voor kunt zorgen dat iedereen je begrijpt.

Schrijven

Dat doen we nu nog steeds, al 20 jaar. We schrijven ingewikkelde dingen zo op, dat iedereen ze kan begrijpen. Een Amsterdamse rechter: ‘Lang geleden ben ik gepromoveerd op algemene voorwaarden en ik heb er in mijn leven veel gezien. Maar zulke begrijpelijke en toegankelijke voorwaarden als deze heb ik nog nooit gezien.’ Precies dit beloven we je: begrijpelijke teksten zoals je nog nooit hebt gezien.

Opleiden

Ook geven we al 20 jaar opleidingen. Daarin leren we mensen begrijpelijke teksten te schrijven in hun eigen vak. Cedeo onderzoekt iedere 2 jaar wat onze klanten van onze opleidingen vinden. De meeste opleidingen geven we online. In het laatste klanttevredenheidsonderzoek kregen we voor onze online opleidingen een 9,8. Wil je liever een opleiding op locatie? Neem dan contact met ons op.