Texamen

Overheden, rechtbanken, ziekenhuizen, banken, verzekeraars, chemische bedrijven, farmaceutische bedrijven, vrijwel iedereen doet zijn best om begrijpelijk te communiceren. Voor velen is het een worsteling. Wat is begrijpelijke taal? Hoe schrijf je begrijpelijke teksten? Wat is een toegankelijke structuur? Hoe maak je begrijpelijke zinnen? Welke woorden zijn moeilijk en welke makkelijk?

Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie helpt ons om deze problemen op te lossen. En maakt het leven van mensen die begrijpelijke teksten schrijven eenvoudiger. Met de kunstmatige intelligentie van Texamen kunt u met een druk op de knop het taalniveau van uw tekst bepalen.

Bevat uw tekst tekstkenmerken die uw tekst moeilijk maken? Dan laat Texamen u zien welke dat zijn. Texamen laat u op woord- en zinsniveau zien wat u kunt doen om het taalniveau van uw tekst aan te passen aan het taalniveau van uw doelgroep.

Wat zijn de voordelen van Texamen?

Hoe dit in de praktijk werkt, kunnen we het beste laten zien met een concreet voorbeeld. Download daarvoor de pdf Begrijpelijke teksten met kunstmatige intelligentie. Daarin ziet u een ingebrekestelling van een woningcorporatie. En hoe de kunstmatige intelligentie van Texamen de woningcorporatie kan helpen de brief te vereenvoudigen.

Wilt u zelf ervaren hoe Texamen werkt?

Wilt u zelf ervaren hoe Texamen werkt? Ga dan naar Texamen voor een gratis demo.

Texamen bestellen voor uw organisatie?

Wilt u Texamen bestellen? Bel ons dan op 0345 544844. Of stuur een e-mail naar info@bureautaal.nl.