Begrijpelijk schrijven

Wil je graag dat wij je teksten op taalniveau B1 schrijven? Geen probleem. Wij kunnen alle teksten begrijpelijk schrijven. Van brieven van de gemeente tot huurcontracten. En van verzekeringsvoorwaarden tot het maken van een testafspraak bij de GGD.

Begrijpelijk schrijven, hoe gaat dat?

Begrijpelijk schrijven doen we samen met jou. Wij zijn de expert B1-schrijven en jij bent de expert van de inhoud. Dit betekent dat wij de teksten schrijven en jij ons feedback geeft op de inhoud. Samen zorgen we ervoor dat de teksten begrijpelijk zijn én inhoudelijk juist.

Voor wie mogen wij teksten schrijven?

Klik hier voor een lijst van onze klanten.

Wie zijn onze schrijvers?

Alle schrijvers van BureauTaal zijn in dienst bij BureauTaal. Klik hier om te zien wie onze schrijvers zijn.

Begrijpelijk schrijven, hoeveel kost dat?

Wat de kosten zijn als wij je tekst op taalniveau B1 schrijven, hangt af van de lengte van de tekst en de moeilijkheid. Neem gerust contact met ons op voor een gesprek of een offerte.

Vraag ons om een taalanalyse

Wil je graag weten hoe het gaat in je organisatie met begrijpelijk schrijven? Of wil je graag weten hoe je tekst eruitziet als wij hem op taalniveau B1 schrijven? Neem dan contact met ons op voor een taalanalyse.

Begrijpelijk schrijven in andere talen

Wil je dat wij je Duitse, Engelse, Franse, Italiaanse, Spaanse, Portugese, Tsjechische of Slowaakse teksten op taalniveau B1 schrijven? Dat kan!

Voorbeelden

Onderaan deze pagina vind je voorbeelden van begrijpelijke teksten. Je vindt ze onder de kop 'Wat is eenvoudig Nederlands?'