Begrijpelijk schrijven

Wilt u graag dat wij uw teksten op taalniveau B1 schrijven? Geen probleem. Wij kunnen alle teksten begrijpelijk schrijven. Van brieven van de gemeente tot huurcontracten. En van verzekeringsvoorwaarden tot naaipatronen in de Knipmode.

Begrijpelijk schrijven, hoe gaat dat?

Begrijpelijk schrijven doen we samen met u. Wij zijn de expert B1-schrijven en u bent de expert van de inhoud. Dit betekent dat wij de teksten schrijven en u ons feedback geeft op de inhoud. Samen zorgen we ervoor dat de teksten begrijpelijk zijn én inhoudelijk juist.

Voor wie mogen wij teksten schrijven?

Klik hier voor een lijst van onze klanten.

Wie zijn onze schrijvers?

Alle schrijvers van BureauTaal zijn in dienst bij BureauTaal. Klik hier om te zien wie onze schrijvers zijn.

Begrijpelijk schrijven, hoeveel kost dat?

Wat de kosten zijn als wij uw tekst op taalniveau B1 schrijven, hangt af van de lengte van de tekst en de moeilijkheid. Neemt u gerust contact met ons op voor een gesprek of een offerte.

Vraag ons om een taalanalyse

Wilt u graag weten hoe het gaat in uw organisatie met begrijpelijk schrijven? Of wilt u graag weten hoe uw tekst eruitziet als wij hem op taalniveau B1 schrijven? Neem dan contact met ons op voor een taalanalyse.

Begrijpelijk schrijven in andere talen

Wilt u dat wij uw Duitse, Engelse, Franse, Italiaanse of Spaanse teksten op taalniveau B1 schrijven? Dat kan!

Voorbeelden

Onderaan deze pagina vindt u voorbeelden van begrijpelijk schrijven. U vindt ze onder de kop 'Wat is eenvoudig Nederlands?'