Plain Language Europe

BureauTaal is de oprichter van Plain Language Europe. Plain Language Europe biedt diensten op het gebied van begrijpelijke taal in Europese landen en Europese talen.

Europese talen

Plain Language Europe biedt diensten die u helpen in begrijpelijke taal te communiceren. Online en offline. We bieden opleidingen en we schrijven teksten in begrijpelijke taal. We doen dit in het Duits, Engels, Frans, Italiaans en Nederlands. En we werken eraan dit te doen voor andere Europese talen.

Europees Netwerk

Plain Language Europe is een netwerk van communicatiebureaus in Europa die zich richten op begrijpelijke taal. We hebben partnerbureaus in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Zwitserland. We breiden het netwerk de komende jaren verder uit.

Online

Daarnaast biedt het netwerk online tools die u helpen in begrijpelijke taal te communiceren. Met de e-learning glanupegalain.com kunt u teksten in begrijpelijke taal leren schrijven in het Duits, Engels, Frans, Italiaans en Nederlands.

Klanten

Op dit moment werken we voor verschillende klanten in België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Ga naar www.plainlanguageeurope.com voor meer informatie.