Nieuw: e-learning Goed Spellen. De eerste spellingstraining zonder grammaticale termen!

2 oktober 2017

De meest gemaakte spelfouten voorkomen

Maken collega’s nog wel eens een d/t-fout? Of twijfelen ze of je kortetermijnstrategie aan elkaar schrijft, los, of met streepjes ertussen? Dan zijn ze niet de enige. Dit zijn de spelfouten die professionals het meest maken.

Al verschillende spellingstrainingen gedaan?

De e-learning Goed spellen is een uitkomst. Ook voor collega’s die al verschillende spellingstrainingen hebben gevolgd en toch nog fouten maken. Goed spellen is de eerste spellingstraining in Nederland zonder grammaticale termen.

Hoe lang duurt de e-learning?

De e-learning bestaat uit 5 lessen, 17 animaties en 19 oefeningen. Na iedere les volgt een toets. In totaal duurt de e-learning 2,5 tot 3 uur.

Waarom leren spellen bij BureauTaal?

We geven al ruim 10 jaar schrijfopleidingen. Onze docenten beoordelen en schrijven jaarlijks honderden teksten. Daardoor weten we precies welke fouten in de praktijk veel voorkomen. En welke fouten ervoor zorgen dat je lezer je niet begrijpt of je niet serieus neemt. Juist met de spellingsregels die daarover gaan, oefent u met de e-learning intensief. Daarbij volgt u de officiële spellingsregels.

Gemakkelijk online bestellen

U kunt de e-learning Goed spellen gemakkelijk online bestellen op www.glanupegalain.nl. De e-learning kost € 45,-. Wilt u de e-learning bestellen voor een groep collega’s? Dan is het gemakkelijker om te bellen of te e-mailen. Bel met Katharina Rietjens, telefoonnummer  0345 544 844. U kunt ook een e-mail sturen naar katharina@bureautaal.nl.

Voordelen

  • Geen grammaticale termen
  • Iedereen kan het leren
  • Leuk om te doen
  • Veel oefenen
  • Handige trucs
  • Direct toe te passen in de praktijk