NIEUW: Begrijpelijke teksten met kunstmatige intelligentie

10 juli 2018

Overheden, rechtbanken, ziekenhuizen, banken, verzekeraars, chemische bedrijven, farmaceutische bedrijven, vrijwel iedereen doet zijn best om begrijpelijk te communiceren. Voor velen is het een worsteling. Wat is begrijpelijke taal? Hoe schrijf je begrijpelijke teksten? Wat is een toegankelijke structuur? Hoe maak je begrijpelijke zinnen? Welke woorden zijn moeilijk en welke makkelijk?

Kunstmatige intelligentie

Kunstmatige intelligentie helpt ons om deze problemen op te lossen. En maakt het leven van mensen die begrijpelijke teksten schrijven eenvoudiger.

We hebben Texamen vernieuwd

De kunstmatige intelligentie van Texamen maakt het schrijven van begrijpelijke teksten kinderlijk eenvoudig. Texamen meet het taalniveau van uw tekst. En Texamen laat in uw tekst zien welke tekstkenmerken verantwoordelijk zijn voor de hoogte van het taalniveau. Zo weet u precies wat u moet doen om het taalniveau van uw tekst te verlagen.Hoe dit in de praktijk werkt, kunnen we het beste laten zien met een concreet voorbeeld. Klik hier om de pdf te bekijken.

Bestel direct. Of probeer eerst een gratis demo

Op www.texamen.nl kunt u Texamen direct bestellen. Ook kunt u eerst een gratis demo proberen. Zodat u zelf kunt ervaren hoe Texamen werkt.