De eerste cursus spelling zonder grammaticale termen

2 oktober 2017

Maken collega’s wel eens een fout met d of t? Of twijfelen ze of je kortetermijnstrategie los of aan elkaar schrijft of met streepjes ertussen? Dan zijn ze niet de enigen. Dit zijn de spelfouten die professionals het meest maken.

Al een cursus spelling gedaan?

De e-learning Goed spellen is een uitkomst. Ook voor collega’s die al een cursus spelling hebben gevolgd en toch nog fouten maken met d of t. Of met los of aan elkaar. Goed spellen is de eerste cursus spelling in Nederland zonder grammaticale termen.

Hoelang duurt de cursus spelling?

De e-learning bestaat uit 5 lessen, 17 animaties en 19 oefeningen. Na iedere les volgt een toets. In totaal duurt de cursus spelling 2,5 tot 3 uur.

Waarom een cursus spelling van BureauTaal?

We geven al ruim 10 jaar schrijfopleidingen. Onze docenten beoordelen en schrijven jaarlijks honderden teksten. Daardoor weten we precies welke fouten in de praktijk veel voorkomen. En welke fouten ervoor zorgen dat je lezer je niet begrijpt of je niet serieus neemt. Met deze e-learning oefent u intensief om deze fouten niet meer te maken. Daarbij volgt u de officiële spellingsregels.

Gemakkelijk online bestellen

U kunt de cursus spelling gemakkelijk online bestellen op www.glanupegalain.nl. Daar kunt u ook een gratis demo proberen. De e-learning kost € 45,-. Wilt u de cursus spelling bestellen voor een groep collega’s? Dan is het gemakkelijker om te bellen of te e-mailen. Bel met Simo Goddijn, telefoonnummer  0345 544 835. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bureautaal.nl.

Voordelen

  • Een cursus spelling zonder grammaticale termen
  • Iedereen kan het leren
  • Leuk om te doen
  • Veel oefenen met d of t
  • Handige trucs voor los of aan elkaar
  • Direct toe te passen in de praktijk