Opleiding Schrijven op taalniveau B1 - Online

Begint op: 13 december 2021 - 10:00 Eindigt op: 13 december 2021 - 11:00 Locatie: Online Duur: Binnen twee weken: vier mentorgesprekken met trainer, 21 digitale lessen, planning in overleg

In deze opleiding leer je schrijven op taalniveau B1. Dit gebeurt in 21 digitale lessen, afgewisseld met 4 mentorgesprekken met één van onze trainers. Je kunt ervoor kiezen om de mentorgesprekken te hebben samen met een of twee andere deelnemers. De mentorgesprekken plan je in samen met de trainer. Je plant zelf wanneer je de digitale lessen doet.

De tips die je in de opleiding krijgt kun je toepassen in mails, brieven, brochures en webteksten. Maar net zo goed in notities, algemene voorwaarden of offertes. Of je nu schrijft voor klanten, voor collega’s of voor managers. 

De voordelen van schrijven op taalniveau B1:

  • Iedereen begrijpt je tekst
  • Je bereikt het doel van je tekst
  • Je creëert vertrouwen

Deze opleiding is helemaal online.

Begeleiding door de trainer
De begeleiding door de trainer bestaat uit vier mentorgesprekken. De opleiding begint met een online kennismaking tussen jou en de trainer. Die hebben we al gepland: op 13 september. Na 8 digitale lessen heb je een mentorgesprek over de lessen tot zover. En over hoe je de schrijftips gebruikt in teksten van jezelf. Na les 15 nog eens. Na les 21 maak je een eindopdracht met een eigen tekst. Je sluit de opleiding af met een feedbackgesprek, waarin de trainer jouw eindopdracht met je bespreekt.

Kies je voor meedoen in een klein groepje? Dan leer je ook van elkaar. Een leuke en waardevolle uitwisseling.

Kosten en aanmelding

  • De kosten zijn € 540,
  • Je kunt je individueel aanmelden. Laat je het ons weten als je je wilt aanmelden als duo of drietal?

 

Inschrijven

Ik doe graag mee en schrijf me in voor de opleiding 'Opleiding Schrijven op taalniveau B1 - Online'.