Opleiding Schrijven op taalniveau B1 - Online

Begint op: 16 november 2020 - 10:00 Eindigt op: 16 november 2020 - 11:00 Locatie: Online Duur: Binnen twee weken: vier mentorgesprekken met trainer, 21 digitale lessen, planning in overleg

In deze opleiding leert u schrijven op taalniveau B1. Dit gebeurt in 21 digitale lessen, afgewisseld met 4 mentorgesprekken met één van onze trainers. U kunt ervoor kiezen om de mentorgesprekken te hebben samen met een of twee andere deelnemers.

De tips die u in de opleiding krijgt kunt u toepassen in mails, brieven, brochures en webteksten. Maar net zo goed in notities, algemene voorwaarden of offertes. Of u nu schrijft voor klanten, voor collega’s of voor uw management. 

De voordelen van schrijven op taalniveau B1:

  • Iedereen begrijpt uw tekst
  • U bereikt het doel van uw tekst
  • U creëert vertrouwen

Deze opleiding is helemaal online.

Begeleiding door de trainer
De begeleiding door de trainer bestaat uit vier mentorgesprekken. De opleiding begint met een online kennismaking tussen u en de trainer. Na 8 digitale lessen heeft u een mentorgesprek over een tekst van uzelf. Na les 15 nog eens. Na les 21 maakt u een eindopdracht, ook met een eigen tekst. U sluit de opleiding af met een feedbackgesprek, waarin de trainer uw eindopdracht met u bespreekt.

Kiest u voor meedoen in een klein groepje? Dan leert u ook van elkaar. Een leuke en waardevolle uitwisseling.

Kosten en aanmelding

  • De kosten zijn € 540,
  • U kunt zich individueel aanmelden. Laat u het ons weten als u zich wilt aanmelden als duo of drietal?

Inschrijven

Ik doe graag mee en schrijf me in voor de opleiding 'Opleiding Schrijven op taalniveau B1 - Online'.