Wil je werken bij BureauTaal?

5 januari 2018

Wil je werken bij BureauTaal? Heb je taalwetenschap of communicatiewetenschap gestudeerd? En wil je leren hoe je moeilijke dingen begrijpelijk communiceert? Stuur me dan een e-mail met je cv.

Wij zoeken een nieuwe collega

Je leert bij ons de essentie van begrijpelijke en effectieve communicatie. Samen met je collega’s werk je voor interessante opdrachtgevers. Voor hen maken we communicatie begrijpelijk en toegankelijk, van eenvoudige brochures tot complexe juridische voorwaarden. En we verzorgen voor hen opleidingen begrijpelijke communicatie.

BureauTaal

Vijftien jaar geleden introduceerden wij communicatie op taalniveau B1. Door de kracht van onze visie op communicatie en de deskundigheid en het enthousiasme van onze mensen is taalniveau B1 inmiddels een begrip. Overheden verplichten B1 en grote bedrijven en instellingen omarmen onze visie op communicatie.

Plain Language Europe

Sinds anderhalf jaar bieden we taalniveau B1 ook in andere landen en in andere talen. Hiervoor hebben we Plain Language Europe opgericht. Plain Language Europe biedt online en offline diensten in verschilende talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans en Spaans. En Plain Language Europe is een netwerk van bureaus in Europese landen dat gespecialiseerd is in taalniveau B1. Op dit moment werkt Plain Language Europe in België, Frankrijk, Italië, Zwitserland en buiten Europa in Argentinië.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail met je cv naar wessel@bureautaal.nl.

Wessel Visser