Leer nu online schrijven in eenvoudig Nederlands. Voor maar € 200,-

26 april 2013

Leer schrijven in eenvoudig Nederlands met de elektronische opleiding van BureauTaal. Effectief en efficiënt. En nog leuk ook. Nu voor € 200,-.

Wat leer je?

De opleiding bestaat uit 23 interactieve lessen. Iedere les heeft verschillende onderdelen: korte instructies, schrijfopdrachten en commentaar en advies bij de gemaakte opdrachten. Daarnaast zitten in de opleiding 30 instructiefilms.

Aan het eind van de opleiding beheers je de regels van eenvoudig Nederlands. Dan krijg je de opdracht complete teksten te schrijven op taalniveau B1. Het taalniveau van die teksten wordt automatisch beoordeeld door Texamen. Je krijgt krijgt via Texamen aanwijzingen hoe je het taalniveau van je tekst verder kan verlagen.

Waarom online leren?

Het voordeel van de elektronische opleiding is dat je zelf bepaalt waar en wanneer je de lessen volgt. Je kan lessen maken in de daluren op je werk. ’s Avonds thuis. Of in het weekend. Dit is niet alleen prettig voor deelnemers, maar ook voor de organisatie waar je werkt: het verlies aan productieve uren is minimaal.

Leuk om te doen!

De opleiding is niet alleen erg effectief. De opleiding is ook erg leuk om te doen. Een deelnemer:  'Ik vond het hartstikke leuk. Het kost wel veel tijd. Maar het was voor het eerst dat ik bij een elektronische opleiding moeite had om te stoppen. Telkens nam ik me voor om bij een bepaald hoofdstuk te stoppen. Maar dat lukte me niet. Ik wilde door. Dus dan nam ik nog een hoofdstuk en nog een enzovoort.'

Wil je de opleiding doen? Bel ons dan op 0345 544844. Of stuur een mail naar info@bureautaal.nl.