BureauTaal richt Plain Language Europe op

18 januari 2017

Plain Language Europe is gespecialiseerd in begrijpelijke taal in Europese talen. Wij geloven dat je alles in begrijpelijke taal kunt schrijven. Van commerciële teksten tot voorlichtingsteksten en juridische teksten. En we denken dat begrijpelijke taal veel voordelen heeft.

 

Europese talen

Plain Language Europe biedt diensten die u helpen in begrijpelijke taal te communiceren. Online en offline. We bieden opleidingen en we schrijven teksten in begrijpelijke taal. We doen dit in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Nederlands. En we werken eraan dit te doen voor alle Europese talen.

 

Voordelen

  • Lezers begrijpen je tekst. En doen wat ze moeten doen.
  • Begrijpelijke taal leidt tot vertrouwen. Van burgers, consumenten, patiënten.
  • Begrijpelijke taal bespaart tijd en geld.

 

Europees Netwerk

Plain Language Europe is een organisatie voor begrijpelijke taal in Europa. Het is een netwerk van communicatiebureaus in heel Europa die zich richten op begrijpelijke taal. We hebben bureaus in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Zwitserland. Daarnaast biedt het netwerk online tools die u helpen in begrijpelijke taal te communiceren.

Op dit moment werken we voor verschillende klanten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, België, Zwitserland en Oostenrijk.

 

Contact

Wessel Visser

www.plainlanguageeurope.com

wessel@bureautaal.nl

+ 31 345 544840