E-learning

Onze klanten hebben goede ervaringen met online leren schrijven op taalniveau B1. Groot voordeel: u bepaalt zelf waar en wanneer je de lessen doet. En u kunt altijd terugbladeren. Instructieteksten, video's en veel oefeningen maken deze interactieve opleiding afwisselend en leuk om te doen.

Hoe werkt het?

De elektronische opleiding Schrijven in eenvoudig Nederlands werkt eenvoudig. U logt in op www.leereenvoudigschrijven.nl en u kunt direct aan de slag. De opleiding bestaat uit 21 interactieve lessen. Iedere les heeft verschillende onderdelen: korte instructies over begrijpelijke taal, schrijfopdrachten en commentaar en advies bij de gemaakte opdrachten. Daarnaast zitten in de opleiding 30 instructiefilms.

Aan het eind van de opleiding beheerst u de regels van B1. U krijgt dan de opdracht een aantal teksten te schrijven in eenvoudig Nederlands. En u krijgt feedback op hoe begrijpelijk uw tekst is. De opleiding kost € 200-.

Elf verschillende opleidingen

Er zijn 11 verschillende opleidingen. U kunt dus een opleiding kiezen die bij uw werk past.
1. Algemeen
2. Financiële dienstverlening
3. Formulieren
4. Juridische dienstverlening
5. Notariaat
6. Onderwijs
7. Overheid
8. Waterschappen
9. Werk- veiligheidsinstructies
10. Woningcorporaties
11. Zorg

Heeft u vragen?

Bel  ons als u meer wilt weten. Ons telefoonnummer is 0345 544844. Of stuur een e-mail naar Katharina Rietjens: info@bureautaal.nl.